Fri frakt över 499 kr Snabb leverans

Köpvillkor

Seynur AB (org.nr. 559209-3750), nedan nämnt Seynur AB, tillämpar såväl Konsumentköplagen som Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. För att genomföra en beställning måste du som kund vara 18 år och myndig, man kan inte göra köp som minderårig med målsmans tillstånd utan då behöver målsman göra köpet. Med kund avses en fysisk person.

 

1 Beställning

Beställningar av våra produkter görs via www.seynur.se och besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via e-post. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar, vid eventuella avvikelser kontaktar våra medarbetare er. Under perioder med högt ordertryck t.ex. vid rea, utförsäljning, högtider osv. beräknas leveranstiden till 2-7 arbetsdagar. Seynur AB kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt.

I orderbekräftelse-mailet skickas även med en hänvisning till Seynur AB:s köpvillkor.

Vid eventuell försening har ni rätt att häva köpet om ni inte godkänner en ny leveranstid. Vill ni häva ert köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat så återbetalas pengarna till ert konto inom 14 arbetsdagar.

Vi reserveras oss för slutförsäljning samt eventuella prisfel som kan uppstå och förbehåller oss rätten att avslå order. Vårt lager stämmer till störta del och om en vara är slut meddelas ni via telefonsamtal eller e-post.

Lagret delas med vår fysiska butik. Detta innebär att det kan hända att vår webshop inte alltid hinner uppdateras med rätt storlekstillgänglighet. Detta är speciellt vanligt under rea-perioder eftersom omsättningen av varor då är mycket högre.

2 Betalning

Seynur AB samarbetar med Klarna Bank AB (publ) (org.nr. 556737-0431). Alla betalningar hanteras av Klarna. Klarna är PCI DSS certifierade och Seynur AB innehar giltig SSL-certifikat. Klarna Bank AB (publ) tillhandahåller flera betallösningar via Klarna Checkout. Klarna Bank AB (publ):s tillhandahållande innefattar kortbetalning, faktura, kontofaktura, delbetalning, Klarna Direkt samt betalning genom internetbank via Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. När du godkänner Seynur AB:s köpvillkor och betalar med Klarna Checkout, godkänner du även Klarna Bank AB (publ):s villkor. 

Klarna faktura
När ni betalar via Klarna faktura handlar ni tryggt och enkelt. Ni behöver aldrig uppge era kortuppgifter och betalar alltid efter att ni fått hem era varor.

  • Få alltid hem varan innan ni betalar
  • Betalningstid alltid 14 dagar utan fakturaavgift
  • Ni behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler samt hemförsäljningslagen
  • Ladda ner era fakturor från Klarna
  • Möjlighet till delbetalning

Kreditupplysning kan göras av Klarna i samband med att kunden väljer att betala mot faktura eller delbetalning. 

3 Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar, vid eventuella avvikelser kontaktar vi er. Seynur AB kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Varorna skickas endast inom Sverige och med DHL. 

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta er. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera er beställning så snabbt som möjligt. Som kund har ni rätt att häva köpet vid omfattande leveransförsening.

4 Frakt

Seynur AB skickar varorna fraktfritt med DHL om man handlar över 499 SEK annars tillkommer frakt på 49 SEK på alla beställningar.

Vid retur drar vi av 69kr i fraktkostnad när kund använder vår förbetalda fraktsedel. Vi rekommenderar att man alltid använder vår fraktsedel vid retur. Detta för att paketet ska komma direkt till oss och inte till ett ombud. Självklart kan du som kund själv välja fraktsätt vid retur dock hämtar vi inte ut paket som returneras/skickas till ombud eller mot postförskott. Detta räknas ej som fullgjord retur/ångerrätt. 

Om du som kund beställer varor som överstiger 499:- och därmed får gratis frakt väljer att returnera varor som gör att ursprungsordervärdet hamnar under 499:- kommer kund även debiteras för ursprunglig frakt 49:-.  

5 Byten & Retur

Byte eller retur i butik

Inom 14 dagar efter att du mottagit din vara, kan du enkelt returnera den i vår fysiska butik (förutsatt att varan är i oskadat skick enligt vår policy).
Orderbekräftelsen som mailades till dig i samband med köpet ska kunna visas upp på mobilskärm eller som utskrift, tillsammans med giltig legitimation.

Vid retur i butik får Seynur AB inte ge ut kontanter eller pengar åter på kortet, då vår betalpartner Klarna lyder under regelverk för penningtvätt. Vi tar emot din retur, och vår kundservice justerar/makulerar fakturan eller återför pengar till ditt kort via Klarna. Det kan ta 2-5 arbetsdagar innan din faktura justeras. Eventuella faktura/delbetalningskostnader påförd av Klarna återbetalas ej vid retur.

Byten kan för närvarande inte hanteras av Seynur AB:s e-handelslager. Önskar du byta vara/färg/storlek får du istället returnera din vara och göra ett nytt köp.

Undvik betalningspåminnelse vid retur genom att pausa din Klarna faktura i Klarnas app.

Retur till E-handelslagret

Du kan även returnera varan genom att skicka tillbaka den till Seynur AB:s e-handelslager. Byten kan för närvarande inte hanteras av Seynur AB:s e-handelslager. Önskar du byta vara/färg/storlek får du istället returnera din vara och göra ett nytt köp.

Enklast gör du så här:

  • Markera vilka varor du vill returnera på följesedeln som fanns med i paketet och lägg in det i returpaketet.
  • Förpacka varan väl (gärna i original-emballage). Du som kund ansvarar för att varorna packas så att de tål hantering i frakten till lagret.
  • Fäst den förbetalda returadresslappen som medföljt varan ovanpå den gamla adressetiketten (kostnad på 69 SEK dras av på belopp som ska återbetalas).
  • Lämna in paketet till ditt närmsta DHL-ombud

OBSERVERA att om du som kunde returnerar hela ordern eller delar av den som gör att ordervärdet understiger 499:- kommer du även bli debiterad för ursprungsfrakten (Gäller för kunder som fått gratis frakt).

6 Ångerrätt

Seynur AB tillämpar Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, det innebär att ni som kund har rätt till 14 dagars ångerrätt utan speciell anledning. Varan ska returneras i oförändrat skick, med alla prislappar kvar och i originalemballaget (för de produkter som har originalförpackning). Emballaget ska vara väl förslutet. För plomberade underkläder gäller endast ångerrätten om de returneras med obruten plombering. Om en vara returneras i ej oförändrat skick har Seynur AB rätt att göra värdeminskningsavdrag med upp till 80% av värdet. Vid retur ska ni som kund markera vilka varor ni vill returnera i följesedeln som fanns med i paketet och skicka med det i returpaketet. Vi rekommenderar att ni använder returfraktsedeln som bifogats i er försändelse. Seynur AB drar av 69 SEK i fraktkostnad vid återköp om kunden inte själv betalar frakt. Kunden ansvarar för att returen kommer Seynur AB tillhanda, ej till ombud, samt är i godtagbart skick. Så snart vi har återfått varan så skapar vi er återbetalning. Vid godkänd reklamation ska samtliga kostnader som uppkommit återbetalas.

Konsumenten har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då Seynur AB mottagit meddelandet. Konsumenten kan meddela Seynur AB innan 14 dagar löpt ut men får då vänta tills dess att varan kommit åter till Seynur AB. Ångerblandkett går även att ladda ner på konsumentverkets hemsida men vi rekommenderar att man använder följesedeln som bifogats i försändelsen och markerar de varor man vill returnera. 

7 Produktens skick

Seynur AB ber er att hantera varan försiktigt för att undvika risken att bli ersättningsskyldig till oss om ni vill ångra ert köp. Ni som kund är ansvarig för den värdeminskning som uppstår om ni hanterar varan i större omfattning än vad som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper och funktion. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller burits (annat än för att prova varan) samt att lappar och etiketter är intakta. Om kunden skickar tillbaka en vara som har skadats, förändrats eller av annan anledning inte går att återställa till sitt ursprungliga skick, och vi inte kan sälja den igen som ny, kommer vi att debitera kunden den kostnad som värdeminskningen innebär för oss (upp till 80% av värdet). För att undvika betalningskyldighet om ni ångrar er ber vi er därför att inte använda produkten förren ni bestämt att ni vill behålla produkten. 

8 Reklamation

Seynur AB tillämpar konsumentköplagen vid reklamationer. Om ni vill reklamera er vara på grund av en skada eller felproduktion kontakta alltid Seynur AB innan ni skickar tillbaka varan. Vid reklamation når ni oss via e-post på order@seynur.se. Vi går igenom och gör alltid en noggrann bedömning av felet. Om det är en godkänd reklamation åtgärdar vi i första hand felet. Om detta inte går kommer vi ersätta er med en ny produkt. Har produkten utgått så har ni rätt att häva köpet och få pengarna tillbaka. Eventuell återbetalning sker inom 14 arbetsdagar från det att er reklamation blivit godkänd. Vi utför återbetalning via Klarna. Vi mottager enbart tvättade/rena plagg. Smutsiga plagg anses vara icke godkända. 

Som konsument har man 3 års reklamationsrätt. Reklamation ska rapporteras så snart felet upptäckts. Seynur AB följer ARN vid eventuell tvist. 

9 Trasig paket

Upptäcker ni skador på paketet skall ni omedelbart anmäla detta till DHL och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall ni kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar ni kontakt med oss.

10 Outlösta paket

Att inte hämta ut sitt paket räknas inte som en godkänd utnyttjande av sin ångerrätt.

Paket som inte hämtas ut inom 14 dagar skickas automatiskt tillbaka till Seynur AB:s e-handelslager. Om ni inte hämtar ut ert paket för ni betala en hanteringskonstand för outlöst paket om totalt 300 SEK. Denna hanteringskostnad motsvarar de fraktkostnader och administrationshantering som det har orsakat oss att skicka ut ditt beställda paket samt mottagit det i retur till vårt e-handelslager.

11 Reservation 

Seynur AB reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan.

12 Personuppgiftshantering enligt GDPR

I samband med er registrering och beställning godkänner ni att vi lagrar och använder era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot er. Seynur AB behandlar era personuppgifter i enlighet med Allmänna Dataskyddsförordningen (GDPR). För mer information är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst. Ni har alltid rätt att se era personuppgifter som finns registrerade hos oss. Ni har även rätt att på begäran få uppgifterna raderade eller rättade. Betalning - och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet och våra servrar finns i Sverige.

13 Personuppgifter och marknadsföring

Seynur AB värnar om er integritet och strävar efter att skydda era personuppgifter på bästa sätt. Seynur AB org. nr. 559209-3750, Tenstagången 41 16364 Spånga, info@seynur.se, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som ni som kund lämnar till Seynur AB. Genom godkännande av dessa köpvillkor samtycker du som kund till Seynur AB behandling av personuppgifter enligt denna punkt. Seynur AB behandlar de uppgifter du som kunde själv lämnar in till Seynur AB, t.ex. kontaktinformation och personnummer. Seynur AB kommer att behandla de personuppgifter som du som kund lämnar till Seynur AB för att administrera din beställning och din leverans av varor. Dina personuppgifter kan även komma att användas för identifikation, administration samt för statistikändamål. Om du särskilt samtyckt till det kan dina uppgifter även komma att användas till direktmarknadsföring. Personuppgifter överförs även till våra samarbetspartners i syfte att administrera och underlätta ditt köp, såsom transportbolag, affärssystem och Klarna Bank AB (publ). Du som kund har rätt att gratis begära information om de personuppgifter som behandlas om dig som kund hos Seynur AB. Om ni som kund vill ha sådan information kontaktar ni vår kundservice via e-post. Om personuppgifterna behandlas i strid med personuppgiftslagen har du som kund rätt att begära att uppgifterna rättas, blockeras eller raderas. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen