Fri frakt över 499 kr Snabb leverans

Bra att veta!

 

1 Färger

Färger är en konst...

Vi strävar självklart alltid efter att färgerna ska återspegla den faktiskta färgen på produkten som levereras. Men man bör tänka på några saker vad gäller färger;

1. Det beror på vilken skärm, dvs. kvalitén på skärmen och skärmens möjlighet att återspegla färgen, man ser bilderna på. Tänk också på att ljusstyrkan på skärmen kan ha betydelse på hur en färg upplevs.

2. Några utav våra modeller har färgnyanser som är så nära varandra att man ibland även har svårt att skilja på dem med blotta ögat. För många spelar det inte en större roll i vardagen men ibland har man speciella dagar då färgen spelar extra stor roll, till exempel när något ska matcha med klänningen eller övriga accessoarer osv. Är man osäker bör man kontakra oss så hjälper vi gärna till. 

 

2 Mått och storlek

Då majoriteten av våra kläder tillverkas i Turkiet är de även märkta med turkiska storlekar. Som övriga kläder, självklart, har även våra märken olika passform och måttabeller. Det har under senare år blivit mer och mer mode med unika kläder från Turkiet och kunder, speciellt de som kommer in och handlar i vår fysiska butik, börjar bli vana med dessa storlekar och vet precis vilken som passar dem. Vi mäter alltid den minsta storleken vi har och skriver in hur många CM varje storlek ökar. Känner du dig osäker på en storlek så tveka inte på att höra av dig så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan för att få fram måtten. 

 

3 Produktfoton

Näst intill alla våra produktfoton fotar vi själva och äger upphovsrätt för dessa. Vill man använda bilderna för privata ändamål för att exempelvis recensera en produkt går det självklart bra. Däremot är det förbjudet att använda bilderna för egen näringsvärksamhet som exempelivs webshop eller social media marketing. All olivlig användning av våra bilder beivras. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen